Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2693 üzenetére
Ezt a lovat nem küldetés adta, hanem a bazáros gyerek ládából nyitottam.
3000 egy láda. De rengeteg drachma van a játékban, nem lehet mire költeni, így folyamatosan lehet nyitogatni
Csak ki toltam mindent, már csak 3 elefánt van, félig se tudom levinni az életét még. Az a gáz, hogy eltűnik mikor a seggéhez megyek, és nem hogy az elefántot tudom ütöm, vagy csak az oxigént vágom ketté.Ubisoft azt írta vissza, hogy náluk nem létezik a rendelésem, mivel a bankomból hiányzik a pénz valószínű náluk volt vmi gubanc, és ilyen esetekben 10 napon belül vissza megy a pénz automatikusan...remélem, hogy így lesz
Az uplay mentés nálatok is pocsék? Ha offline ba megy, akkor onnantól nem ment. Mármint, ha utána online ban indítom, akkor az a mentés van ami akkor volt amikor offline ba ment. Amit utána játszottam az kuka. Így buktam 2 óra játékot.... volt kacagás.
Most már folyamatosan mentem a gépemen lévő mentést.
Vissza rakni se egyszerű, mert ki kell törölni az "upload" kiterjesztésű fileokat a mentésnél, majd online elindítani a uplayt, internet kihúz, játék indít, nem indul, uplay offline állítás, játék indít, várni míg ment egyet, kilép, online állítás, játék indít, és csak így ugrik fel, hogy a gépen lévőt, vagy az online mentést választom.
Uplay móka és kacagás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vaku topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest