- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
#74018560 #457 üzenetére
Többen említették, hogy grafikailag jobb az Origins, mint az Odyssey. Én nem vettem észre.
Küldetések, szereplők terén egyértelműen jobb, bár a küldetések listája itt visszafejlődött valamelyest. Mondjuk én még csak 8 órát játszottam vele; nemrég végeztem az első szigettel, mehetek megkeresni Magyarisztánt...
-
gejala
őstag
válasz
#74018560 #457 üzenetére
Én így 80 óra Odyssey után már nem tudnék visszamenni az Origins játékmenetéhez, nagyon pre-alfa érzete van az egésznek. Sztoriban, karakterekben és side questekben is messze erősebb az Odyssey (mellékszereplők terén Alkibiades önmagában lekörözi az Origins teljes mezőnyét
).
Az Origins világa viszont még mindig lenyűgöző, az Odyssey inkább a színes-szagos fantasy felé hajlik. Ettől persze ez is nagyon jó, csak másmilyen. -
Đusty
addikt
válasz
#74018560 #457 üzenetére
Nekem is az origins tetszett sokkal jobban. Itt már túltolták a szekeret nem kicsit, bár az akkor még újdonság volt most meg már voltak elvárásaim amik nem jöttek be, sikerült visszalépni amiért a kismmillió átláthatatlan egyforma küldetéssel próbálnak kárpótólni lapos történettel. Itt a kevesebb több lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest