Hirdetés
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen TV-t vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
Szia. Van komoly programozom amivel, ennyiért én tudnék postán küldeni vadi új BIOS-t, de a Ebay-Alieszpressz vásároltat nem ajánlom senkinek, mert általában a kevés működik megtapasztaltam. De itt a PH-n is vannak kollégák akik simán megírják az új üres chipre a tartalmat ha megkéred.Ha pedig van valakinek ilyen lapja Universal BIOS Backup Toolkit 2.0 lementi neked a tartalmat és elküldi, akkor egy 1000ft CH 341 is megtudod írni.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Skeleton01 #3638 üzenetére
Ok. Köszönöm a választ, és a remek infót.További szép napot.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Skeleton01 #3634 üzenetére
Szia. Maximus IV Extreme (P67) ebből van.Azért kérdeztem, mert van több DB Dobozom hozzá hátha valaki keress ilyet.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Helló.Esetleg valaki találkozott, mostanában ASUS Rampage Extreme 1155 alaplappal.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Dark Archon #3630 üzenetére
Szia.Nem olvastam az előzményeket, de totál jó CPU-a 2500K- az egyik legjobb széria a 1155-nél, arról nem is beszélve, igen tuning barát.osztom a véleményed.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
lotuska #3628 üzenetére
Szia.Egy gondjuk van csak a tuning, de ez más márkára is igaz, ha nincs megfelelő vrm tekercs és fet kialakítás a tuningra meghal idővel, ez szinte biztos.Tapasztalatból tudom,igazán a húzást csak az erre kialakított extréme lapok viselik, de az sem mindent.Ha idáig jó volt miért lenne gond, max pár tizedet Uf-t csökkent a kondik kapacitása.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok Igazából a P67-chipset egy igen jól eltalált gyártású chip a válogatott szériák- pedig kimondottan Extreme gamer- és rog--s alaplapokra mentek.ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest