Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
válasz
amd7870 #3960 üzenetére
én MSDN előfizető vagyok szoval nekem jogtiszta 3 évig használhatóm jogtisztán
érdekes eddig ment most szétfagy a gép biosba bese lehet jutni ott kiis fagy már teljesen
hárdverek minden kivan cserélve azokal is fagy a lap
nem laikus vagyok de kőszőnőm az infokat ha biosilag nem spakol valami akkor már kapásbol nem is korekt a lap
gyári beállitás nem ér semmit cmos reset stb most irta akitől vettem a boltbol irta gyári hibás serian belül a 970 és 990 tőredéke bizonyos ideig megy utána behal kb 1 éven belül a 2 év garbol most vittek 4 lapot a srácnak vissza
ugyan ilyen másik lapba minden spakol szoval itt nagy gáz van ebbe a lapba valószinüleg,
irták asrockéknak is bios behal a chipjük
Win 7re meg anyit kapásbol kifagy a rendszer és a telepitő is ennél a lapnál csak w8 és 8.1 megy fel rá ami stabilan fut ..
szval az érdekeség az hogy 1 évig üzemelt a lap hibátlanul minden rendszerel modositás nékül most meg még a bios is meghal ..
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Politika
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Black & Decker töltőt keresek
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest