Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megérkezett a hardverszállítmány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenko
tag
Talán csak ennyit:
itt [link]
tedd fel a kérdésedet, biztosan válaszolnak rá. -
-
fv82
tag
Sziasztok egy ilyen alaplappal raktam össze gépet ismerősnek és habár a gép teljesen hibátlanul megy, mégis lenne egy kérdésem. Ugyanis a gép a WinXP logóig semmit nem ír ki a képernyőre. Sem azt, hogy mi van benne, sem a mem tesztet. A videokari egy GeCube 9550GU, amiről ha valaki ismeri, tudja, hogy egy árva sort nem ír ki magáról bootoláskor. Sajnos más VGA-val nem teszteltem. Azt , hogy F2-vel kell BIOS-ba lépni csak az alaplap leírásából tudtam meg. Előre is köszi a segítséget: FV
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig én azóta találkoztam még1 ilyem asrock alaplappal. Az ráadásul P4-es volt.