- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Úgy, hogy beállítástól függően a csatlakozók más feladatot láthatnak el. Ha 5.1-et állítasz be, akkor nem tudod használni a line-in-t / mikrofont, mert rear és center/szubként funkciónál. Esetleg az alaplapról kivezetéssel megoldható, de ez nem 100, nem néztem utána ennél a lapnál konkrétan.
Ilyennek ne nyiss léegközelebb topikot. Van asrock topik, van alaplapos azonnali kérdések topik, sima azonnali kérdések órája topik stb. -
Pilot
tag
Hali!
Vettem egy ilyen occsó lapot. Mindent tud amit kell és még 5.1-es hang is van rajta. Ezzel van a gondom, mert a lap hátulján nincsenek meg a csatik. Csak egy front, egy mic, meg egy line in van rajta.
Hogy a túróba tudom igy kihasználni az 5.1 csatornát, ha nincs csati? Volt már vlkinek ilyen gondja?
Köszi mindenkinek. Jó lenne, ha nem kéne egy +hangkarit szereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest