- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dalac5
tag
Sziasztok!
Én most vettem egy asrock ALIVENF6G-GLAN lapot, de nem vagyok vele megelégedve. Valami nincs rendben vele: először felraktam rá az xp-t ment minden nagyszerűen. Aztán amikor elkezdtem felrakni rá a cd-n lévő drivereket, állandó kékhalál jött elő. elkezdtem olvasgatni a neten, vmi olyasmit írtak hogy a hanggal lehet gáz. Leszedtem a driverét, akkor jó volt. De utána egy idő múlva megint állandóan meghalt. Felraktam rá végüla vistát, ugyan felismert mindent, de felraktam a cd-n lévő drivereket. Hát a vista az úgy elszállt tőle, hogy soha többé nem töltött be. Újra felraktam nagy nehezen, már a telepítő is alig akart elindulni, de végül felraktam. Nem telepítettem semmi drivert. Amikor viszont a daemont felraktam, megint meghalt, se kép, se hang. Most megint felraktam a vistát, de már félek bármit is telepíteni, mert félek hogy elszáll. Nem találkozott vki hasonló problémával?
Üdv:Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Napelem
- Jelszókezelők
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest