- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
andras888 #4764 üzenetére
Hehe , nekem nincs ilyen kis frankó vsam így csak az XFanLant tudom ajánlani - sajátom alapján ... Miután magyar nyelvű így egyértelmű is mire való
Majd ha lesz egy komolyabb vasam , akkor több mindenről tudnék / tapasztalnák . De Nekem csak egy Rev2.0-ás 970 E3 van ... de szeretek olvasgatni és a google is a barátom -
geckowize
őstag
válasz
andras888 #3210 üzenetére
Kipróbáltam ezt, es még mindig azt a k....6,67es szorzot választja (300x6,67=1999) es emellé az 1333hoz megadott timig table-t.... Johogy sipolgat... Azért örülök, hogy van 1600as Ramom es ez az elvileg tuningos lap kvara nem engedi annyin használni... Még azt lehetne hogy ha mar mindig 1999re állítja, ahhoz beállítani idozitest, nem tudjátok honnan szedjek?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
andras888 #3210 üzenetére
Nekem szerencsére nem szorzózáras a procim, így nem kell variálnom a ref. órajellel, az fix 200MHz, aminél nincs is gond. Aki viszont csak órajel növeléssel tud tuningolni, annak nem túl szerencsés választás a 970 extreme4 -persze lehet a többi sem sokkal user barátabb.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
andras888 #2526 üzenetére
Win alól is meglehet csinálni természetesen - csak BIOS-ban sokkal biztonságosabb ! Nekem is ilyen lapom van ! Nem kell oda Win 8 hogy gyorsabb legyen az UltraFast BOOT opcióval , nemcsak oda jó és amiatt ajánlott .... van ott egy Fast BOOT opció is Win7 hez
sleep minek ? 10s alatt ott a win előttem igaz SSD-m vanNagyon gyors így is ... sleep funkció értelmetlen , mert normális elfogadható érvelést senki nem tud mondani ! Még ha win 1-2 perc alatt bootolna csak be megérteném ... de nem . Már SATA II és SATA 3 HDD-k is elég gyorsak - a gyorsak és nem a takarékos blue meg green adattárolók .
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
andras888 #2505 üzenetére
Szedd le és telepitsd fel a legfrissebb [ v2.20 BIOS-t] Instant Flash !
Support Windows 8.
Note: "Ultra Fast" is only supported by below conditions.
1. OS is Windows 8.
2. Graphics supports UEFI GOP.A kék USB csatik , azok USB 3 -asok !!!
pl. Ha USB3-as Pendriveot dugsz USB2-es portba , persze hogy kiirja . hogy gyorsabb működésre is képes ...
-
MrM94
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest