- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
én nem néztem tegnap terheltséget, de első indítás után eléggé lassan töltött meg néha voltak érdekes akadások, aztán 2. indítás után ég és föld +10fps igaz egyszer szénné fagyott...de utána megint jó volt.
Átmásoltam simán SSD-re, na úgy maga a kliens elindult, de nem engedett fel a szerverre, szóval maradt az 5400 es vinyón, amin ugye lassan töltött be, de nem volt vészes mint korábban, SSD ről szerintem méginkább meglódulna, és szerintem simán hozna +fps-t mert eléggé tekeri a vinyót játék közben is, szerintem.
latency remek volt általában 30-40 között, ellenben voltak ugráló tankok, de ez egy EA, szóval: who cares?Amúgy irányítás meg minden tökre WoT ellenben a hangulata baromira nem az, picit olyan mint WoW után amikor Rifteltünk, ugyanazok az alapok, de baromira más játék és itt a hasonlóság hasznos mert megkönnyíti magát az irányítást.
Bírom a játék fizikáját, meg hogy nem értettem miért nem tudok a kerekes járművel helyben fordulninekem 2. körben átlag 52 fps-em volt. voltak fps dropok azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest