- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
I_Am
veterán
-
atus
senior tag
Ezt már szerintem elmondtam, de arra a hozzászólásomra nem reagáltál. A te nevezésed igen hiányos, nem volt leírásod, kevés, rossz minőségű, össze-vissza képet küldtél. Ezenkívűl nekem a gép sem tetszett, mint már írtam, és nem csak esztétikailag. ArmanD a háza alapján bekerülhetne a versenybe, de szintén elég gyatra minőségű képekkel nevezett, valószínűleg ezért nem szavazott rá a többi zsűritag.
Ne méltatlankodj, hanem legközelebb a rengeteg moddolásba fektetett időd mellet szánj 10 percnél többet a nevezés elkészítésére is. -
Club
őstag
Akkor elmondom mégegyszer, mert sok ember nem ért abból, amit írok:
NEM VAGYOK MEGBÁNTVA HOGY NEM JUTOTTAM BE, MERT MAGAMNAK CSINÁLTAM A GÉPET!
Persze, szerettem volna vele versenyre menni, mert jó lett volna.
Csak a verseny miatt nem fogok felmenni Pestre, és kiadni x forintot.
Nekem ez ennyit nem ér.
Kipróbáltam mit tudok, hát ezekszerinte keveset ez van.
ENgem mindössze annyi bánt, s ez az ami számomra érthetetlen, hogy ha tényleg a Modding-ról szól, akko nagyon nemértem hogy milért nem kerültem be, mivel az a szerverház, 2 gépből lett összerakva, vágva, akármi.
Aki mutat nekem azon olyan gyári darabot(az elejét kivéve) ami nem lett megbolygatva, azt megtapsolom.
Viszont ha meg szépségverseny, akkor nézzétek meg Armand házát, és mondjátok el, hogy mi vele a baj, mert én nemtudom.
Iszonyatosan profi, és jó lett.
Gravírozások stb stb.
Részemről ennyi.
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
-
Club
őstag
Kitől kérjek bocsánatot??
Ne idegeljél már...
Én semmi rosszat nem mondtam tudtommal senkiről sem, ez az én magánvéleményem.
Az hogy az pedig mi, abba had ne szóljon már bele senkise.
Én annyit mondtam hogy HA nem lesz tényleg oylan übermagas a léc, akkor részemről a radikal nem teljesítette a hozzáfüzőtt reményeket.
Maradjunk is ennyiben! -
ArmanD.
őstag
Club a lényeg a következő linken van amit most berakok ide.
Bővebben: link -
I_Am
veterán
De csak amennyiben a feltételezésed igaznak bizonyul.
Viszont, ha tényleg überállatmoddingtuninggépek lesznek, akkor sztem nyithatsz egy bocsánatkérő totyikot.
A verseny értelmét, majd akkor, ha már folyik és kint lesznek a gépek, addig csak ''sötétben tapogatózol'' (tacsko lámpa rulz
)
[Szerkesztve] -
Club
őstag
1:A versenyt, tudtommal a radikal rendezi nem?
Akkor miről beszélsz?
Semmi bajom nincs a radikalal, csak nem azt képvisdelik, mint amiról hittem hogy képviselik.
2:Úgy érted ahogy akarod amit mondtam, de abban biztos vagyok, hogy nem jobb mind a 25 gép Armad-énál.
3:A saját topicomba is leírtam, hogy nemértem hogy ez modding, vagy szépségverseny, mert ugye van különbség a kettő között.
4:Én nem mutogatok senkire sem.Amennyiben valóban nem nagyon magas szintű gépek vesznek csak részt a versenyben, úgy ÉN, nem más, meg nem sokan, hanem ÉN a radikal-t mint olyat leírom.
Evvel semmi baj nincs, max én nem fogom szeretni,
Ettől még igenis lehet jó, szép, stb stb oldal, ill a csapat.
-
ArmanD.
őstag
Két napig én is depis voltam, de egy 25 ezer forintos dragon nagytornyot nem fogok szét moddolni olyan szinten mint egy 10 ezer forintos codegen nagytornyot, szóval ezeket is figyelembe kell venni, mert ezek többnyire értékek az ember számára, de nem szaporítom tovább a szót, majd meglátjuk a versenyen

-
-
ArmanD.
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Köszi Avicularia, nagyon örülök neki. Feltudod venni a kapcsolatot Gugával ugyan is rajta keresztül jut el hozzám és Ő rendezi veled én meg Gugával.
-
Avicularia
veterán
nem tudom olvastad a hwsw-n tegnap irtam,de beirom ide is, hogy megvan a ventid amit kértél
-
ArmanD.
őstag
-
ArmanD.
őstag
Látod Club ezt én sem értem és bennem is ugyan ezek a gondolatok merültek fel és tényleg rengeteg munka volt vele és akkor mi a szint amit el kell érni. Szóval gondolok itt olyanra, hogy olyan ember is bekerült akinek csak egy plexiváza volt meg a gépből (szóval full plexi gépről van szó) és még semmi benne. Most akkor hogy is van ez?? Már várom hogy legyen fényképezőgép, hogy bizonyítsam igenis megállta volna a helyét a gépem.
Nincs valaki közeli ember aki tudna képeket csinálni a gépemről?? -
Club
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ezt az avatart

Hát ez kész

-
Club
őstag
Én egyvalamit tudok:
Láttam a te gépedet, meg hogy mennyi munka volt benne.
Valahogy nem akaródzik elhinnem, hogy nem ütötte meg a szintet.
Mivel nemtudom hogy miylen gépek lesznek, de ha csak 1 is lesz ami gyengébben fog kinézni mint a te géped, akkor a radikal részemről egy életre el van ásva. -
-=Ghost=-
őstag
nah kíváncsi leszek... miféli hyper mod ok lesznek ott...
a csak olyan saját készítésű házak akkor keresek egy gerendát... -
Árpi bá
aktív tag
Nagyon sajnálom, hogy nem jutottál be! Persze könnyen beszél aki igen......
Köszönök mindent amit eddig is segítettél! Zavarhatlak még ha kérdésem lenne?
A házadról mikor láthatunk képeket?
-
-=Ghost=-
őstag
figyu ArmanD ne keseredj el!
szerezz valami havertól/ismerőstől egy fényképezőgépet és rakd ki ide a képeket!
akkor mindenki gyonyörködhet és csurgathtj a nyálát...
még többen mintha a versenyen lett volna...
én is kirakom majd ide a képeket csak kell vennem 2 katódot még -
Mazka05
őstag
királyul nézki a cucc a hangjáról lehet érdeklödni
??? -
LukE
veterán
1pill. OK, hogy igy tuti nem nyered meg a 9800Pro-t, meg hasonlok, de azért nem kell egyből kötelet keresni. Ha csak a verseny kedéért csinálsz valamit, akkor annak mi értelme van? És ha a versenyen lettél volna a 14-ik, és csak egy hűtőmágnest kapsz, pedig a most következő 2 hétben beleöltél volna még x1000Ft-ot, és sok munkaórát?
Ha emiatt abbahagyod, és hagyod veszni az eddigi munkádat, akkor tényleg kár érte. De inkább fejezd be, és örülj neki TE. Vagy építsd tovább, és nevezz ősszel.
(egyébként szerintem ettől függetlenül még gyere el, sokan vannak, akik még a nevezésig sem jutottak el...)
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Jam a képek miatt nem jutottam be. Régebben készültek és a mostani állapot teljesen más, szóval nagyon ütős. Azon a vacak fényképezőn bukott el amit el kellett adnom márc. 25-én. Kurva életbe és az egész családomat is belevontam és sokat segítettek, de elment a kedvem az egésztől, mert úgy érzem leterheltem vele őket nagyon és mert az a sok munka odaveszett. Gratulálok neked és sok sikert.
-
-=Ghost=-
őstag
nagyon sajnálom hogy te sem jutottam be... épp most reklamáltam Flatcoke nál hogy miért nem jutottál be...
de mondta hogy előttem voltál kb 4-5 emberrel előztél meg...
de mondta hogy én is közel voltam... meg hogy nagyon erős a mezőny... azért én várlak a versenyen... remélem eljössz
én ott leszek és a fénykéezőgépemet is viszem... és serényem fogok kattintgatni
ha már mást nem tudok 
-
Jam.
aktív tag
Na azért mert nem kerültél be, nem szabad feladni!

Én sajnálom, hogy nem kerültél be, de szívesen látnék képeket a géped jelenlegi állapotáról! -
ArmanD.
őstag
Bezárt a bazár!
-
ArmanD.
őstag
Az utóbbi pár napban rengeteget dolgoztam a gépen. Új kábelborítást csináltam szóval kibeleztem az egész gépet majd mindent vissza rendezve, új hűtő csere és hűtés maxra optímalizálva, szóval a legtökéletesebb szellőzést elérve beállítva minden, új bordák mindenhova, új gravírok, festés, ledezés meg egy-két extra amit nem árulok el max ha bejutok a 20-ba ott meglátjátok és mit is mondjak éhes a picike sárkányom és vigyázz, mert harap!!

Magyarul versenyre kész ArmanD's Dragon Case-je. -
ArmanD.
őstag
Most fújtam le a mobilrackemet meg a cd-írom és nagyon baba lett, most szárad, aztán nekiesek a tápkábeleknek ami nem lesz kis meló!!
-
LukE
veterán
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
barkácsbolt? tuti van nekik.
-
ArmanD.
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Igen az ellenállás forrasztást, hiszen az a legegyszerübb minek bonyolítsam nem??
-
ArmanD.
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Megnézhetem neked olyan 500 forint körül mozog az ára több nem szokott lenni ha jól tudom. A ventilassítás tökéletesen sikerült köszi nektek

-
Fehérsólyom
aktív tag
Lenne egy kérdésem/kérésem hozzád ArmanD.
Egyszerűen nem találok sehol olyan fúróhegyet... Nem megoldható az, hogy esetleg küldesz egyet levélben
? (Persze mindent fizetek!)
Ha esetleg menne, akkor egyeztetünk priviben...
Hogy ment a venti lassítás?
[Szerkesztve] -
Árpi bá
aktív tag
Armi! Küd'tem mélt!

-
ArmanD.
őstag
Höhő csak utánam!!

Leszeded az elejét és ilyen kis foglalatban van bent a led és a foglalatot kipattintod majd kihúzod belőle a ledet, ugyanis nincs forrasztva max egy kis ragasztó van rajta de azt le lehet simán szedni. Majd be az új led a polarításra figyelve ugyan úgy visszahajtod a tüskék végét így nem esik ki a led de amúgy sem esne ki, majd visszateszed az elejét és kész is gyönyörködhetsz benne!!
-
Árpi bá
aktív tag
Szia Armi!

Lenne egy kérdésem. Szeretném a ledeket kékre cserélni. Lehet egy az egyben, tehát odaforrasztom, vagy van v,milyen módszer? Sokat segítenél!
Egyébként lesznek képek, de majd csak 23-25.-e között! Vajon miért?
Szerintem tuti nyerő leszek a Dragonommal!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ArmanD.
őstag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Szia Ghost, akkor ezek szerint egész jól haladsz a házzal ha már csak néhány kisebb módosítás van hátra neked. A rackben nekem is ledet kellene cserélnem. Amúgy tápkábelburkolóra gondoltam amit régebben találtam ki és ma meg tudtam venni és azt kell mondanom hogy kurvajól néz ki, bár még nem tudom hogy fog mutatni a házban, de biztos ütős lesz, persze amit vettem egyáltalán nem kábelburkolásra készítették, de nagyon befog vállni rá és nagyon eltaláltam, szerintem.

-
ArmanD.
őstag
Szia Bazsesz. kár hogy nem látod a képet, mert ez a köcsög tar.hu néha szarakodik, de ne hagyd ki mert jól sikerült. Hogy állsz amúgy? Én ma vettem egy új procihűtőt és kicsit megspékeltem, valamint olyan színú spray-s fetket mint a házam és lefújom a Racket meg a CD-nyírót valószínű pénteken.
-
ArmanD.
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Szia Madaram
Szerintem bármilyen nagyobb barkács üzletbe vagy Obia (én ott vettem) illetve Praktiker stb. helyen kapsz és úgy kerssd hogy garvírozófej. Az eladó biztos segít. Mikor belegravírozol akkor egy bizonyos mélységig kimarja a plexit úgy kb 0,1mm-re gondoljál és szép egyenletes felületett kapsz, persze gyakorolni kell és elég hozzáérinteni és úgy húzni a plexin a fejet és gyönyörű gravírokat lehet csinálni. Én már jó párat csináltam és kezdem kiismerni, ezért mondom hogy gyakorolj és csinálj pár próbaképet. Világítás nélkül is jól mutat szerintem, mert olyan mintha a fravír világos lenne a plexi meg le lenne sötétítve, legalábbis nálam ilyen, úgyhogy világítás nélkül is szépen látszik, és mindig a plexi belső részébe gravíroz a kívülre eső részt nem bántod.
Ha kb fél méterről vagy távolabbról nézed és szépen dolgoztál akkor egyenletes felületett látsz ha meg nagyon közelről akkor láthatod a kimart csikokat, persze szép úgy is mert már sokat gyakoroltál és nincs közte sima átlátható rész. -
Fehérsólyom
aktív tag
ArmanD.!
Nem tudsz nekem segíteni abban, h hol lehet olyan fúrófejet venni, ami a gravírozáshoz kell? Azért kérdezem, mert közben kiderült, h van itthon ilyen gép, így nem kell vennem
, de fej nincs 
Amikor belegravírozol a felszíne a plexinek milyen lesz? Egyenletesen ''besüllyed'' vagy inkább ilyen ''karcolt'' jelleget ad? Megvilágítás nélkül milyen? -
ArmanD.
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Szívesen
-
Fehérsólyom
aktív tag
Köszönöm a segítséget, egyébként pont a zavaró magas hangot szeretném kiszűrni (más már nincs is
). -
-=Ghost=-
őstag
háhá!
majd megláod az tuti hogy felismerhető lesz a házam...
amúgy lehet hogy húsvét környékén még a festést is megejtem...
pontosabban egy autófényező majd szépen megcsinálja
most kábelek eltüntetésén dolgozom...
már nincs akkora zsúfoltság mióta kábelkötegelőztem de valamivel be kéne borítani őket -
ArmanD.
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Horny256 bélelte ki ha jól tudom, de azt mondta csak a magasabb hangokat szűri meg.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
ha jól emléxem PeliScan volt
-
Fehérsólyom
aktív tag
ArmanD.!
Lassan már én is nekieshetek, a plexi farigcsálásának...
Az lenne a kérdésem, h nem tudod véletlenül, hogy ki volt az aki parafával kibélelte a házát és azt mondta, h ezzel igen jól le tudta csendesíteni?
Próbáltam használni a keresőt, de valamiért nem működik
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
De csak egy kis csemege többet nem mutatok még kap piros ledeket és brutál lesz. Többi moddingot most nem árulom el, de a lényeg mire kész lesz a ház a tervek szerint nagyon ütős lesz!!

Amúgy Árpi én a radikalmodon nem olvastam ilyet, pedig most mindent végnéztem az oldalon. Vagy vak vagyok?
-
Árpi bá
aktív tag
Armi bújj elő!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Steam topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gondolom a beválogatásnál is egyenlően számítottak a szavazatok...)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eljesen saját készítésű! De azért ne keress gerendát! 
???
ha már mást nem tudok