- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
valami olyasmi frissítésre számítottam mint a dragon felirat felgravírozva...
-
-=Ghost=-
őstag
hát bocsika ArmanD de tőled ennél többet vártam...
remélem lesz még mod rendesen mert eddig ez a cső szvsz nem sok...
igaz jó ötlet meg minden...
és miért adod el a házad? és mennyi? -
-=Ghost=-
őstag
armand!
képeket követelünk!!!!!

ez modd3r nélkül nem jöhetett volna létre (ő mutatt az oldalt...
) -
-=Ghost=-
őstag
nah kíváncsi leszek... miféli hyper mod ok lesznek ott...
a csak olyan saját készítésű házak akkor keresek egy gerendát... -
-=Ghost=-
őstag
figyu ArmanD ne keseredj el!
szerezz valami havertól/ismerőstől egy fényképezőgépet és rakd ki ide a képeket!
akkor mindenki gyonyörködhet és csurgathtj a nyálát...
még többen mintha a versenyen lett volna...
én is kirakom majd ide a képeket csak kell vennem 2 katódot még -
-=Ghost=-
őstag
nagyon sajnálom hogy te sem jutottam be... épp most reklamáltam Flatcoke nál hogy miért nem jutottál be...
de mondta hogy előttem voltál kb 4-5 emberrel előztél meg...
de mondta hogy én is közel voltam... meg hogy nagyon erős a mezőny... azért én várlak a versenyen... remélem eljössz
én ott leszek és a fénykéezőgépemet is viszem... és serényem fogok kattintgatni
ha már mást nem tudok 
-
-=Ghost=-
őstag
háhá!
majd megláod az tuti hogy felismerhető lesz a házam...
amúgy lehet hogy húsvét környékén még a festést is megejtem...
pontosabban egy autófényező majd szépen megcsinálja
most kábelek eltüntetésén dolgozom...
már nincs akkora zsúfoltság mióta kábelkötegelőztem de valamivel be kéne borítani őket -
-=Ghost=-
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
ha jól emléxem PeliScan volt
-
-=Ghost=-
őstag
monitor minek? hallottál már olyanról hogy valaki moddolta a monitorát? mert én igen!
lehet hogy ezért... ahhoz az emberhez hasonló elvetemült fajzatok miatt
ok thx
(meg ne kérdezd hol láttam mert régen volt...) a srác vágott a tetejére a moncsinak egy ablakot plexit bele és megvilágította elég vaszettül nézett ki...
hátmég ha gravírozva is lett volna bele v.mi...
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
ighen említettem a kácsa audió t de ha a net es oldalukat meglátogastod a katód csöveiket meg ilyen finomságokat nem találod meg

el kell menni én már jártam ott van egy kis piramis azon van kirakva mindenféle katód cső... én ki is néztem magamnak egy olyat miben egybe van kötve 2 katód... az pont jó lenne a mostani tervemhez
de ott van piros is meg uv meg minden amit akarsz -
-=Ghost=-
őstag
lol csomó gyereket ismerek aki utálja a párizsit...
pedig az a legjobb...
nah megterveztem hogy fog kinézni a felirat a ház oldalán... csak kell vennem 2 katódot...
1 fogja alulról világítani a sárkányos plexit és 1 felülről
1 pedig a feliratot alulról... mert ott nem számít mert a fény nem halványul el kb 4-6cm nyi magasságban... -
-=Ghost=-
őstag
AZ!
de honnan tudod hogy párizsis?
a képek majd akkor jönnek ha a helyére került mert volt itthon egy plexi ami pont jó volt az ablakra csak a 4lukat kellett volna megfúrni rá azon elrontottam... az volt az 1. aztán ami bennvolt eredetileg azt is elrontottam... és most vettem egy másik plexilapot amit szépen szeretnék elvágni szal hazahozom nagyapám nagyonbb fűrészét és azzal szabom ketté... de majd csinálok róla képet amíg még az asztalon van
De télleg! honnan tudod hogy párizsis? -
-=Ghost=-
őstag
nah bejelentem hogy kész a végleges gravír... milyen kár hogy a 2óra szorongatás után már nem érzek semmit 3 ujjammal amivel fogtam

meg a fülem is csöng még egy kicsit
de megérte mert 3. ra tényleg szép lett... de hogy erre a plexire mást nem csinálok az tuti mert ha azt elrontom akkor... húúúúú de mérges lennék
akkor inkább csinálok ez az ablak föle 1t és azt hátul bevonom v.mi fóliával vagy nemtom mi a neve tuggyátok az a cucc ami nem átlászló és pl anyám abba csomagolka a zsemlémet suliba
kéne csinálni egy olyasmit... de előbb kell egy gravírzoztt plexi Ghost felirattal...
meg v.mi szép betütípus amivel majd rá lesz gravírozva... szal most a word ben fogok turkálni
-
-=Ghost=-
őstag
LoL mi bajod a sárkányokkal?
legjobban néz ki!
most fogom megcsinálni a 3. (végleges) verziót valamikor este...
jól néz ki a mostani is csak az vele a gáz hogy van 1-2 javíthatatlan gödör a plexiben a beavatkozásomnak köszönhetően ahol nem lett olyan fehéres színe és elég gázul néz ki... -
-=Ghost=-
őstag
''a szélei nem olyan szépek'' méghogy nem olyan szépek... az nem kifejezés... ez marharonda így nagyítva... már bocs.

nemtom ki írta hogy neki ez van benn háttérnek egy csomó ideje...
az írhatna és elküldhetmé mailban.... mert ez gááááz
da majd azért megnézem mit tudok kihozni...
most kitalálom hogy csináltad:
megnyitottad a PH! t kerestél egy topicot amibe írt engusz print screen paint paste kép kijelöl cut másik paint paste nagyít ment... és ez a cucc szépségének a rovására ment...
de majd megnézem mit tehetek a dolog érdekében... köszi a képet még 1x -
-=Ghost=-
őstag
ok thx
én is úgy csináltam... ha körkörös mozdulatokkal csinálod a belsejét akkor sem látszanak a vonalak... hát majd még ma próbálkozok...
LoL most jött meg a kép...
EnguszSáricopy.jpg
naggyon LooooooooooooooL
przitvum: a mcafee ami a hotmailben alapból van nem talált benne vírust és az én nortonom sem talált benne semmi kivetnivalót
-
-=Ghost=-
őstag
jó kérem a képet... nem mondtam le róla!
én örülök neki a legjobban... a próbárol viszont nem nyomatok képet csak ha kész a végleges... kipróbáltam rajta a polírt ezen már nem ronthatok alapon... hát dehogynem
olyan ronda lett hogy valami hihetetlen szerencse hegy csak kis részen próbáltam
jó neked hogy leszűrted... nekem akkor jött le hogy hoppá valami nem jó amikor elkedztem csak hozogatni a plexin és szép szürkés lett (amijennek lennie kell) de! te hogy csináltad meg azt hogy nem látszódik hogy hogy huzogattad a gépet a plexin mert nekem meglátszódnak az irányok... de ha egy irányba csinálom akkor nem gáz... meg át kell menni rajta 1x-2x és akkor tuti de hátha van rá valami tök jó megoldásod
amúgy ez a kis gép 10 000-30 000 /min en forog
természetesen 10 000en csináltam ahogy az útmutató is írja -
-=Ghost=-
őstag
Bővebben: link
nah ezt gravíroztam... elsőre kicsit nehéznek tűnt de sikerült
-
-=Ghost=-
őstag
ArmandD jöhet a mailomra a kép de mostmár köszi nem kell

de azért elküldheted!
megvan a gravír kész lettem vele... elég bonyi fogmával indítottam... egy sárkány lett
csak sikerült elb...ni az elején nem oda vissza mozgatva gravíroztam hanem azt akartam hogy megcsinálom a körvonalait és aztán ''szinezem'' ki nah ez nem jött be és az eleje randa is lett de holnap veszek mégegy plexit és megcsinálom szépre... azért hibáztam az elején mert még soha nem láttam még csak gravírozó fejet sem élőben
da a végén belejöttem úgyhogy a holnapi a végleges project lesz
-
-=Ghost=-
őstag
lol külön engedéllyel

amúgy megvan ez vlahol nagyobb felbontásban? (800*600 / 640*480) vagy hasonló?
lehet hogy odabiggyeszteném valahova de nem tom hova mert az oldallapi plexibe majd jégcsap szerű minták mennek...
jah és adhatsz egykét ötletet hogy mijen állatságot találtál még ki...
ha nem páblik jöhet mail ban is
-
-=Ghost=-
őstag
LooooooooooooooooooooooooL ez engusz sárkánya

legalábbis nekem eléggé úgy tűnik...
amúgy szép... kellene egy kevéske pénzecske de hamarosan meg lesz az a kis cumó is (má úgy össze vagyok zavarodva h hogy híjják) dremelnek fogom híni...
ez mostmár végleges?
vagy van még egykét ''beteg agyszüleményed'',
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nem érted mit akarok.

ha nem fér el állva fektessük le...
téhát a tápra raknám cask mégse oda...
mostakkó mivaaaan?
na szal... oda raknám ahol a táp van csak magasabbra... és csinálnék rá egy ojan kupolát (kupolagyártásban már jó vagyok
) ami a 9cm es ventire menne rá és a hőleadóról színná el a levegőt vagy a 9cm es venti helyénél kicsit följebb és akkor meg a hát tetejére 2cm es ventinek kell likat aprítani...
nem tom mejik lesz megvalósíva...
de sztem bármejik jó lenne -
-=Ghost=-
őstag
nem sürgős csak kiváncsi vagyk... tehát azért mégis csak sürgős...
szélességre jó? és mi a 16? magasság?
majd megnézem...
20széles a ház azt mondtad... akkor 16széles cucc fér bele (abból következtettem hogy 20széles cuccba nem férhet 21
)
16széles a max ami befér... javíccs ki ha tévedek...
akkor nézzük
16*21*kb20 lehet hosszába is...
aminek be kell menni az 19*minimum 22*5ös cuccot nehéz lesz berakni
de! ha megemelem a táp fölött és odarögzítem a ház tetejétől kb 8cm nyire akkor az nagyon faxa lenne... és el is férne
csak szerezni kell ojan gyoscsatit ami 15ös menettel rendelkezik és 12*1es vagy 8*1.5ös cső megy rá...
és! ezen kívül még tudom cifrázni... legyen könyökcső...
-
-=Ghost=-
őstag
könyörgöm nézd már meg h befér e! köszi (a házba a radi)
-
-=Ghost=-
őstag
édes kedves aranyos együgyű ArmanD amit én odarakok ha lesz ijen házam az nem vlami kis incifinci innaovatek radi hanem egy baromnagy (tom hogy van nagyobb de nekem ez is nagy) opel kadett radi ... méretei: 19*20*5ös radi... a 20azt a leghosszabb pontjaira értem a csonkok nélkül... tehát az a 2 kilógó rész is beleszámít ott a végén... ha lesz ijen házam akkor légy ojan jó és nézd meg hogy ott hátul elfér e egy 19cm széles cucc
-
-=Ghost=-
őstag
ahha az enyém 19széles nemtommijen hosszú és halovány gőzöm nincs mijen magas

de gondoltam rá hogy ha lesz egy dragon om... akkor a radit nem rakom ki kívülre hanem inkább hátul ahol van a luk a 8/9/12cm es ventinek (nemtom hogy mekkora azért írtam h 8/9/12) oda valahogy atombiztosan felfogatom... és hátulra menne v.mi rács -
-=Ghost=-
őstag
ha lenne egy fekete dragonom...
de lehet hogy lesz is!
monnyuk tuti hozzá sem fogok nyúlni vagy 2évig... csak annyira alakítom át hogy a vízhűtés jól el legyen hejezve (ha lesz de nagyon remélem hogy lesz...) -
-=Ghost=-
őstag
jah erre értetted hogy nem akarom e megtekinteni... vágom ok szerintem szép

gratula nagyon jó és is gondoltm valamire (gravírozás) csak se dremelem se 3000s kis cuccom se gravírozó fejem se pénzem 
de ez szép... majd nekem is összejön valamikor valami szép ábra...
és egy biohazard ot gondoltam a sajátomra vagy egy koponyát...
ezzel az ábrával 1 gondom van... hol a feje?
ez most egy ''sárkánykoszorú'' amiben és nem is merem fel hogy hol a feje de attól még jól néz ki... hogy csináltad (alatta volt kinyomtatva lapra vagy melletted volt lapról nézted és gravíroztál?) ha utóbbi akkor nagyon ügyi vagy!
-
-=Ghost=-
őstag
hallod ha készvagy mond má meg hogy az uv alatt kéken világító cucc a kék katód mellett mennyire láccik!
-
-=Ghost=-
őstag
szerintem igen de a katód lehet hogy elnyomja ha nem olyan erős a fénye uv ra... ki kell próbálni szerintem az uv és a kék katód találkozásával semmi baj nem lesz de hogy az uv cucc hogy fog érvényesülni azt nem tudom...
őszintén megmondom még nem próbáltam de egy próbát szerintem mindenképpen megér
nekem is kéne uws festék lehetőleg kék
nem tuggya valaki hol lehet kapni? (nagyon festekboltokban, nalunk is van egy bolt ahol lehet, stb) cimu hozzászólások kíméljenek pontos címet kérek! -
-=Ghost=-
őstag
nem story telleg van... pincebe talaltam 1000 éves cuccok között...
armand amugy nekem még olyanom sincs
a kéz az még csakcsak megvan... de a fő szerszám hiányzik ami nélkül a kezemet akár fel is dughatom...
-
-=Ghost=-
őstag
jaja sajnos... neked van?
vagy mivel gravírozol?
jah... olcsóbbak... nekem volt egy olcsóbb fajtza forrasztópálkám...
eccer elővettem a szerszámosládából ahol a modding meg egyeb szerszamaimat tartom... akartam forrasztani... azt hallom h serceg kialszik a lampa es vege azota meg se nyikkan meghalt szegeny R.I.P. kb ilyen lenne az olcsobb dremel is... -
-=Ghost=-
őstag
nagyon lol hogy felváltva irogatunk egymás topicjába

-
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
NEM AKAROK HÁZAT VENNI!!! jó a a codegen ami van csak le kellene festetni feketére...
de körülnéztem a chief honlapján... szerintem ez a midi, fekete, lehet h USB s de nem tom ott csak W set láttad U sat nem...
tény hogy kb 2 percet keresgéltem (végignéztem az összes dragon series es cuccot ami a products ba volt... de pont ilyet nem láttam)
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
sajnos kép nincs róla...

de lehet monnyuk nem hiszem mert nem az van odaírva hogy dragon hanem ... minnya keresem... ez:
Számítógépház Chieftec Dragon 300W DG01BDU fekete 21.992 Ft 27.490 Ft
MEGNEVEZÉS NETTÓ BRUTTÓ
a típosszámra vagy mire még nem kerestem rá a chieftec honlapján...
de lehet hogy a kicsi... -
-=Ghost=-
őstag
nem mintha házat szeretnék venni mindenképpen de a kékállatba megnéztem ''chieftec 300W dragon black 23 000 Ft''? 300W-os táp van benne és úgy 23 000? lehet ez?

[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
hát először is úgy kezdeném hogy:
GRATULA NAGYON SZÉP LETT!!!
én a helyedben 1 dolgot nem csináltam volna meg!:
azt hogy ott a ház elején az oldallapot olyan fura alakban kivágtad ez nem teccik annyira de végül is jó... csak kéne oda valami takaró lemez szerűség...
tudod pl asszem praktikerben lehet kapni ilyen alu lapot szép csíkok vannak benne 4csík prhuzamosan aztán 4csík ezekre merőlegesen... remélem le tuttam írni úgy hogy érthető legyen... (george gépében is ez van oda felrakva...)
alul tényleg szép rend van (nincsenek kábelek)
viszont felül meg olyan zsúfoltság...
most ennyi jutott eszembe
de még biztos lesz valami...
ja és remélem hogy nem valami négyzet alaku lyukat akarsz az oldallapra...
inkább valami ovális cucc kéne szerintem... (de ez az én véleményem...)
ja és mivel vagdosod a házat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub