- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Szia Madaram
Szerintem bármilyen nagyobb barkács üzletbe vagy Obia (én ott vettem) illetve Praktiker stb. helyen kapsz és úgy kerssd hogy garvírozófej. Az eladó biztos segít. Mikor belegravírozol akkor egy bizonyos mélységig kimarja a plexit úgy kb 0,1mm-re gondoljál és szép egyenletes felületett kapsz, persze gyakorolni kell és elég hozzáérinteni és úgy húzni a plexin a fejet és gyönyörű gravírokat lehet csinálni. Én már jó párat csináltam és kezdem kiismerni, ezért mondom hogy gyakorolj és csinálj pár próbaképet. Világítás nélkül is jól mutat szerintem, mert olyan mintha a fravír világos lenne a plexi meg le lenne sötétítve, legalábbis nálam ilyen, úgyhogy világítás nélkül is szépen látszik, és mindig a plexi belső részébe gravíroz a kívülre eső részt nem bántod.
Ha kb fél méterről vagy távolabbról nézed és szépen dolgoztál akkor egyenletes felületett látsz ha meg nagyon közelről akkor láthatod a kimart csikokat, persze szép úgy is mert már sokat gyakoroltál és nincs közte sima átlátható rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem bármilyen nagyobb barkács üzletbe vagy Obia (én ott vettem) illetve Praktiker stb. helyen kapsz és úgy kerssd hogy garvírozófej. Az eladó biztos segít. Mikor belegravírozol akkor egy bizonyos mélységig kimarja a plexit úgy kb 0,1mm-re gondoljál és szép egyenletes felületett kapsz, persze gyakorolni kell és elég hozzáérinteni és úgy húzni a plexin a fejet és gyönyörű gravírokat lehet csinálni. Én már jó párat csináltam és kezdem kiismerni, ezért mondom hogy gyakorolj és csinálj pár próbaképet. Világítás nélkül is jól mutat szerintem, mert olyan mintha a fravír világos lenne a plexi meg le lenne sötétítve, legalábbis nálam ilyen, úgyhogy világítás nélkül is szépen látszik, és mindig a plexi belső részébe gravíroz a kívülre eső részt nem bántod.