Aktív témák
-
njozseflaszl
csendes tag
Közben rájöttem, hogy 3 mp ig nyomva kell tartani a gépház led gombját. Így vált az alaplapi és a ház beépített vezérlése közt.
-
njozseflaszl
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő: Vettem egy ENERMAX házat amely elvileg ARGB támogatással rendelkezik, mégpedig az összes jelenleg "divatos" alaplappal kompatibilis. Ám az én AORUS alaplapom nem hajlandó szóra (világításra) bírni. 2 ARGB led strip csatlakozás van a lapon, de egyiken sem működik. A led kizárólag a ház saját vezérlőjével világít amit egy sata csatlakozón keresztül táplál. Ha ezt lekötöm, akkor semmi. Ha rákötöm, akkor csak a házon lévő gombbal lehet variálni a színeket. Az RGB2.0 nem működteti. Van esetleg erre valakinek ötlete, Mit és hogyan kellene csinálni? Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest