- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
budavarik
újonc
Szia!
Asszem 1.800 Ft volt darabja, szóval télleg olcsó volt.
Azzal is próbáltam, hogy a setup() részben egy Hello wolrd, de el sem jut odáig. Semmit nem include-oltam bele, direkt azért, hogyha esetleg valamelyik kiegészítő a gáz, akkor az ne tegyen keresztbe. 115200-al próbáltam, mert ezzel már szívtam én is a D1-es lapokkal.De itt nem lett megoldás sajna.
üdv, Karesz
-
budavarik
újonc
válasz
Janos250 #14321 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ.
Az IDE látja, program felmegy rá gond nélkül. Boot-ol is és egy kék led is vibrál rajta.
A baudrate jelenleg a lehető legkisebb, 115200.
Wemos D1 miniket használok, azokkal semmi gond nincs, tökéletesen mennek. Van egy ESP32 Wroom lapkám is, azzal sincs probléma. Ezért is meglepő, h ezzel nem megy. A rajta lévő demo futott rendesen és az "esptool.exe --port COM5 erase_flash" is hiba nélkül lefut. :-/
Van belőle 5 darab, a jó ára miatt, de eddig még csak kettőt bontottam ki, ott mindkettő így viselkedik.Karesz
-
budavarik
újonc
Sziasztok!
Sikerült beszereznem a Bangood oldaláról, fekete péntek alkalmából pár darab TTGO T-Display ESP32 CP2104 lapkát. Mivel most volt időm foglalkozni velük, gondoltam nekiesek és BME280-as szenzorokkal felruházva, elkészítek pár hőmérőt. De bármit is próbálok, a legtöbb amit kihozok belőlük, az ez:
ets Jun 8 2016 00:22:57
rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x13 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO0x3fff0018,len:4
ô‰éŐó�ŽxĺŻ"/m*^.pŇQÁá5ňšĄäň”�ÂúTöbbféle arduino verziót is megnéztem, 1.6.3-astól az 1.8.5-ösig, próbáltam ESP32 Dev Module-ként és TTGO T1 lapkaként is fordítani, visszavettem a sebességet, az órajelet, módosítgattam a partíciós beállításokat, de semmi. A neten fellelhető adatok alapján mindent jól teszek, de mivel úgy érzem, hogy én csinálok valami szarvashibát, ezúton kérdeznék nálam szakavatottabb embereket, hogy vajon mire nem gondoltam még? Esetleg van valaki, aki ilyen lapkával küzd és sikeresen használja? Minden megoldásra kíváncsi vagyok.
Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged