- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
válasz
kormoskandur #7305 üzenetére
Árat is adj meg.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Janos250 #7243 üzenetére
Most így néz ki:
kapcsolo1 = digitalRead (9);
if (kapcsolo1 == HIGH) {
if (currentmillis - previousmillis >= ido1) {
previousmillis = currentmillis;
digitalWrite(led1, HIGH);
if (currentmillis2 - previousmillis2 >= ido2) {
previousmillis2 = currentmillis2;
digitalWrite(led1, LOW);
}
}
}és a program legvégén vizsgálom a 11 pin értékét ami kapcsolgat egy relét.
if (digitalRead (2) == HIGH) {
digitalWrite (11, HIGH);
}
else {
digitalWrite (11, LOW);
}Jelenleg így működik, de ez a millis-t nem tudtam máshogy megoldani a jelenlegi tudásommal. Ezért kérdeztem hogy jó e ez így vagy van egyszerűbb, átláthatóbb.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok,
Most ismerkedem az arduino programozással és tanácsot szeretnék kérni, hogy a millis() jól használom e hogy több feladatot szeretnék végrehajtani. Csatolok egy programot ami ledeket villogtat. Kérem nézzétek meg és adjatok 1-2 visszajelzést.
Köszönöm.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nemrég kezdtem ismerkedni az arduinoval ezért kérem nézzétek el ha nagyon alap dolgokat kérdezek.
Két nyomógombbal két Ledet szeretnék villogtatni úgy hogy ha benyomom az elsőt akkor az elkezd villogni és ha benyomom a másodikat akkor az is elkezd villogni. Ezt a két folyamatot szeretném egymástól függetlenül irányítani. Hogyan tegyem?
A delay ugye kiesett, de olvastam valami millisről de az nem tiszta hogyan működik és pontosan mit és hova kell irnom. Ebben tudna valaki segíteni vagy ha van más egyszerűbb akkor azt is örömmel fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest