-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Gergosz2 #5309 üzenetére
Tudom, hogy nem PLC, azért vettem meg, hogy megtanuljam kezelni és esetleg később hasznosítsam a tudásom a szakmámon belül.
Találtam már egy SoapBox Snap nevű lkalmazást, amivel elvileg normálisan lehet LD-ben programozni, a hétvégén majd lehet, hogy megpróbálkozom vele.
Ettől függetlenül tudom, hogy nem fogok megmenekülni attól, hogy megtanuljam a programozási nyelvet... -
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Pár napja vettem egy arduino uno-t. A kérdésem az lenne hogy létra diagram alapú programozással próbálkozott itt már valaki? Ha igen, akkor esetleg melyik programot ajánlanátok? PLC programozás alapjai már jól mennek, ezért gondoltam, hogy inkább LD-ben próbálkoznék ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest