- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gigabyte alaplap topik
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlinger
friss újonc
Aryes ha lehetne küldenék egy képet az ősszeálitott egységröl küldj egy emailt köszönöm.
-
gerlinger
friss újonc
Postas99 az etetőhajot azt magam készittem az egy müanyag test és magam szereltem egy flycolor 150A electronikával egy rockvelt motorral , 3 db szervoval , a távvezérlő és adó flysky i6 amit egy adatkábellel 10 csatornásra fejlesztettem, és a horgásztársam é ugyan ez csak neki más szerelte be a gpilotot és az is meglet nézve de adatot nemlehet rola másolni.Már a itt nagyon sok kérdest tetek fel nekem ez ügy ben, de mivel ehezvén nem igazán értek igy úgydőntöttem el is engedem,de ha valaki fünyirótraktor problémáival keres meg abban nagyonszivessen tudok segitteni .
-
gerlinger
friss újonc
Nekem sajna nem ez a profilom de megprobálkozom vele hogy sikerül e,ha nem sebaj ,a panelek nem voltak drágák
-
gerlinger
friss újonc
De az viszont lehet hogy nekem a neo6 om az nem ojan mint az ővé mert nekem egy beépitet kocka van rajta neki megegy menetes kábellel van egy külőn gps antenna kocka rajt és abban lehet hogy rajt a térkép .
-
gerlinger
friss újonc
Kedves postas99 ez a horgász társamnál ugy mükődik hogy bekapcsolja a hajot és pár másodperc és fel ál a rendszer majd a táv vevőn ami egy flysky i6 lcdjén megjelenik egy nyil és mutatja hogy jobra balra menj a hajoval , a tó partján a jobb felső kapcsolot átkapcsolja ezzel megtanitotta a kiindulási 0 pontot és vezérli ahova be szeretné vinni az etető anyagot, majd ott megin átkapcsolja és megvan az első etetési pont.Majd ha ujra vissza megy etetni akor már a távon látható nyilak mutatják hogy menj jobra vagy balra és oda vezeted a hajod és ha oda ért akor mutat egy ok feliratot és végül enyi. H a második etetöpontot is akarsz akor a bal gimbalon pöcint felfelé egyet és jöhet a következö etetö pont, és ugyanugy job felsö kapcsoló elmenti és utána minden etetö pontra vissza tud menni.Ha új tóra megy akor tudja az etetési pontokat akár törőlni is ha szükséges egy másik kapcsoloval.
-
gerlinger
friss újonc
Vizion kérdezte hogy nem árulom el hogy honnan jőtt ez azegész hát onnan jőtt hogy láttam egy horgásztársamnál és igy gondoltam hogy ezt kellene megterveznem.
-
gerlinger
friss újonc
Nem lenne egy rossz megoldás de tőbb tora szeretnék menni horgászni és ezért lenne jó. Nics térkép benne csak kordináta alapján menne,ez az elképzelés,de kinlodom mert még az atmega2560pro ra rásem tudom tőlteni a dolgokat valamiért nem engedi ,találtam a git hubon dolgokat de arduinoval nem engedi feltőlteni nemtudom mért amit össze raktam ,egy atmega2560pro kártya egy neo6 gps kártya egy panelra van hozzá 4 kábel egy hármas csokival és egy egyes csokival ami rámegy a hajoban lévő adonak az ibiszára , ez mikor ősszerakom mükődik világit a mega zőlden és a neo6 kétmásodperc elteltével kéken villog tehát megy csak szoftver gondjaim vannak szerintem.
-
gerlinger
friss újonc
Ugy képzeltem el hogy a flysky táv lcdén mondjuk jelzi egy nyillal, vagy kacsacsőrrel hogy jobra-balra és ha odaért akor ok de magát a hajot én szeretném müködtetni.Az etetőhej és a nul pont megtanittása meg mondjuk a táv vez jobb felsö kapcsoloja .enyit szeretnék .kőszőnőm.
-
gerlinger
friss újonc
Köszönöm a segitséget de az arduino panelt irtam és a gps panelt ,találtam egy rajzot az szerint épitettem össze ,de mint irtam egy ful kezdő vagyok ,ezzel a panellel az lenne a tervem hogy egy etetöhajon mondjuk egy nul pontot és etetési pontot jegyezzen meg , ha lehet tőbbet is ,és ezt hogy a táv vezérlőre egy flysky i6 nak az lc déjén lássam hogy hány méterrevan meg mondfuk vezessen valami nyilakkal oda az etetési pontra.Gondolom nem kevés programot kell feltőlteni az arduino atmega2560pro kártyára.
-
gerlinger
friss újonc
Szépnapot .Szeretnék segitséget kérni most keztem az ardiunozást és össze is raktam egy atmega2560pro és egy neo6 gps modult hála az égnek ,világitt a zöld lede és a neo6 nak villog a kék lede,ez idáig eljutottam ,és innen szorulnék segitségre ugyanis az etetőhajom hoz szeretnék egy gps-t meg hogy megtudjam tanittani a kiindulási pontját és az etető pontját,és ha lehet azt törölni is lehessen ,ehez egy flysky i6 tos távom van.
Segitségeteket megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest