Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arabiata
újonc
Sziasztok, Uno Rev.3-hoz milyen biztosítékot tegyek egy 7.4 V / 1300mA táphoz? Köszi
-
Arabiata
újonc
Szeretném megtanulni az arduino-hoz kapcsolódó elektrotechnikai ismereteket. Talán gyengeáramú tervezés, nyák készítés, alapvető vezérléstechnika, megértsem a netre feltöltött rajzokat, stb.
Köszi
-
Arabiata
újonc
És ha powerbank-ot használok az USB csatlakozón keresztül?
-
Arabiata
újonc
Uno-t 9 voltos elemmel gondoltam meghajtani a jack-en keresztül. Meg sem nyikkant, lemértem a nyákon lévő 3 forraszott csatlakozót és 2,7 voltot mutatott a műszer (kb. 5 v feszültségesés). Viszont, ha egy 10 voltos tápot dugtam a jack-re, ugyanazokon a csatlakozókon 10,1 voltot mértem. Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold