- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Honkydoo #10398 üzenetére
Nem tudom milyen cpu-ra gondolsz, én a 328-assal próbáltam egy nagyon egyszerű ciklust, ami csak számol, és 100 kHz fölött valamivel futott le egy másodperc alatt. Szóval a 44 kHz-es megszakításban ha 2 utasításnál több van (egy inkrementálás és egy if volt nálam), akkor nem fog beleférni az időbe.
-
-
-
Janos250
őstag
válasz
Honkydoo #5937 üzenetére
A rajta lévő fesz szab csak elvileg bír el terhelés mellett 12V-os feszültséget.
Forraszd ki a kinyiffant szabályzót, és adj rá kinnről 5 V-ot. Vagy ha még sikerül életet lehelni bele, akkor legfeljebb 9 V-ot adj rá, bár ha terhelés van rajta, attól is nagyon melegszik. Jó volna hozzá mondjuk 7V-os táp, de olyat nem lehet kapni. Ezért én a panelokat külső DC/DC konverter panellal hajtom. Így gyakorlatilag bármely DC táp jó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged