-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
válasz
Bobyjack #1327 üzenetére
Szia
Én egy SG90-el trollkodtam, és arra a megállapításra jutottam, hogy feszültség nélkül, nagyjából feleakkora nyomatékkal lehet elfordítani, mint amekkora az SG90-nek a forgató nyomatéka volt. Szerintem babrás a rugóval visszaforgatni, mert a rugó gyengül stb stb. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy írj egy rutint ami, mindig amikor kell a neked szükséges fix pozócióba forgatja a szervót.
-
kagzer
aktív tag
válasz
Bobyjack #1327 üzenetére
Nekem van.
Ha elveszed a tápot akkor elfordítható némi erővel a kar.
De az is elég macerás mert az áttétel miatt (olyan mint a lendkerekes autó) nehezen pozícionálható, ráadásul minden alaphelyzetbe állításkor kapcsolgatni kell.
Sokkal egyszerűbb ha programból home-olsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest