- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Nekem méretileg elég lenne az 1.8-as kijelző is, ha kiférnék rá, lévén a nézési táv max 1m.
Egyébként megoldottam a ST7735-el a HW SPI-t is.
Mint sejtettem is fogalma sincs a könyvtárnak mit kellene használni ezért a default-ot használja.
Innen már csak az SPI default-ot kellett megkeressem és meg is lett az SPI.cpp-ben:if(sck == -1 && miso == -1 && mosi == -1 && ss == -1) {
_sck = (_spi_num == VSPI) ? SCK : 14;
_miso = (_spi_num == VSPI) ? MISO : 12;
_mosi = (_spi_num == VSPI) ? MOSI : 13;
_ss = (_spi_num == VSPI) ? SS : 15;Ezek meg a HSPI pinek amit a generátor chip-re használok, nem csoda, hogy összeakadt.
Áttettem a generátort VSPI-ra a TFT-t meg a HSPI pinekre és láss csodát megy a HW SPI és relatíve gyors is lett a frissítés (de még van mit javítanom).Na szóval összegzésnek ezek az SPI pinek ESP32-n:
HSPI
CLK 14
MOSI 13VSPI
CLK 18
MOSI 23A TFT HW SPI meg szépen lefoglalja a HSPI-t, szóval nekünk marad a VSPI...
Azért túl nincs dokumentálva a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest