Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Jó tapasztalatok alapján én is ki fogom próbálni őket.
Eddig seeedstudio-tól rendeltem, ott a standard $5 hobbizásra.
Ha viszont ipari kivitelben kell gyártani, montírozva, lebegőtűs teszttel, stencillel, akkor többszörösére ugranak az árak.
Az már más kérdés, hogy egy ipari vezérlés nyáktervét meg nem szívesen küld ki keletre az ember 
(#9314) Teasüti:
A helyes megoldás: stencil, paszta, beültetőrobot, kemence
Viccet félretéve csak arra figyelj, ha hőlégfúvod, hogy ne túl sok ideig, mert hősokkot kaphat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig seeedstudio-tól rendeltem, ott a standard $5 hobbizásra.
Az már más kérdés, hogy egy ipari vezérlés nyáktervét meg nem szívesen küld ki keletre az ember 
Viccet félretéve csak arra figyelj, ha hőlégfúvod, hogy ne túl sok ideig, mert hősokkot kaphat.
ekkold