- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Amúgy arduinoról nem szívesen hajtok semmit, max opti izolátorokat."
Na, én erre használom az ESP8266-ot, azaz optocsatoló helyett.
Például az egyik dobozban akkuról hajtva a hőmérők konverterei, és az egyik ESP, ami küldi a jelet WiFin a másik dobozban lévő másik ESP-nek, ami kapcsolgatja az erősebb (48 V 3A) delejt. -
// Chaka //
tag
Ha strapabírót kell csinálni, az vagy nemkiciócó, vagy sok melóval jár. A sok melós változatban át kell rágni magadat a cuccosok adatlapjain, és olyan elemekből felépíteni, amiket azok javasolnak. Én a kettőt vegyítem. A 230V-os tápegységet nem merem megcsinálni, de minden mással rendben vagyok. A linkelt DIN sínes tápegységet többtízes gyártási sorozatnál nem ajánlanám, mert már hallottam egy kollégától a korai haláláról. Bár az ennél sokkal drágább cuccosok is megdöglendhetnek 10-15 év után. Na ezzel most jól ki lettél segítve
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest