- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #8285 üzenetére
A telefonomban lévő gps+glonass legnagyobb pontossága nyílt terepen, tiszta időben (márpedig a nyílt víztükör eléggé optimális környezet ebből a szempontból) kb. 30cm. Miért ne lehetne egy 10e Ft-os gps modul is legalább ilyen pontos?
Mivel amúgy is wifiképes lesz az eszköz, akár egy mobiltelefont is lehetne használni. -
fagylalt
senior tag
válasz
Janos250 #8285 üzenetére
Ez csak egy hobbiszintű, RC modell méretű, vízi járműhöz kell, hogy nagyjából be lehessen lőni, hogy merre kolbászolt el. Tisztában vagyok az 5-10 méteres pontatlansággal, azonban jobb ötletem nincs a navigációs rendszerhez, mint egy GPS + IMU kombó. És igen, tudom, hogy az olcsó IMU-k szintén hasonlók, azonban rendelkezek akkora rászánható összeggel (sajnos).
Azért tettem fel a kérdésem, mert olvastam, hogy ezeknek a moduloknak is van kínai másolatának a másolata, ami kisebb teljesítményű,...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest