-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én nagyon szkeptikus vagyok az Adafruit könyvtár használatát illetően.
Az a kisebbik gond, amit már leírtam, hogy a számláló átfordul, van egy sokkal nagyobb:
Az 1 msec-enkénti megszakítás nincs kivédve.
Próbálgattam ezt a könyvtárat, de sehol nem akart működni, aztán megnéztem miért. Itt a képek.
Az 1 msec-enkénti megszakítás 7-8 microsec, ami pont a határon van. Elméletileg 50 microsecet írnak a határra, de én még olyan szalaggal nem találkoztam. Lehet, persze, hogy az eredeti Adafruit szalagok tudják, de ezek között a kínaiak között én még nem találtam olyat, aminél ne 7-8 microsec lenne a határ, tehát pont a kritikus "billegő" tartomány. -
Teasüti
nagyúr
Nem, ez a bekötés minden digitális szalagra vonatkozik.
Akkor egész jól ment, addig amíg be nem kavartak az objetumokkal
Eeegen, ezzel én is így vagyok.
Mai napig nem jöttem még rá a könyvtár felépítésének logikájára. Amikor azt hiszem a szintaktikát sikerült megértenem a legalapvetőbb 3 soros tutorial-lal az Arduino oldalán, akkor rájövök, hogy fogalmam sincs hogy kéne szétdarabolni a már megírt függvényeimet könyvtárakká.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest