Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

válasz Teasüti #7216 üzenetére

Köszönöm. Tegnap odáig jutottam, hogy letöröltem már mindent, a git-et, arduinót, pythont.Visszatettem telepítettem újra az Arduinót, meg amit linkeltél, illetve letöltöttem azt a zip-et amit a git szedne le. Látszik is az eszközök között az esp32, de nem képes rá feltenni a lefordított programot: exec: "C:\\Users\\viktor\\Documents\\Arduino\\hardware\\espressif\\esp32/tools/esptool.exe": file does not exist Hiba a(z) DOIT ESP32 DEVKIT V1 alaplapra fordításra. A get.exe nem csinál semmit, pedig admin joggal indítom. Már azt a zip fájlt is letöltöttem amit elvileg a get.exe töltene le, de abban nincs esptool.exe.

A lényeg akkor annyi lenne, hogy a C:/Users/[YOUR_USER_NAME]/Documents/Arduino/hardware/espressif/esp32 könyvtár megvan, itt le kéne futnia a get exe-nek, ami látszólag nem csinál semmit... Bár tegnap előtt mintha már lefutott volna egyszer 50 perc után, de akkor a program files mappa arduino könyvtárában volt az egész hóbelevanc. Az erőforrás kezelő szerint 35kb/s-mal tölt valamit, egyszer remélhetőleg kész lesz. Legalább valami tájlkoztató üzenetet kiírhatna, hogy dolgozik vagy hány %-nál tart...
    A wemos d1 r2-vel is ennyi szívás lesz?

Új hozzászólás Aktív témák