-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
És milyen gyakorisággal kell nyomogatni? Be lehet rakni ám egy másodperces lecsengési időt is.
Egy cnc-n pl (vagy nem tudom mit építesz) a ciklus start gomb a ciklus indításán kívül mást nem csinál, így amíg fut a ciklus nyomkodhatod ha jól esik. Ilyen felhasználásban a késleltetés sem téma, hacsak a főnök nem milliszekundumra normáz be.
Aztán az én programjaim komplexitásukból eredendően másodpercenként kevesebb mit százszor futnak le, így én pl a prell jelenségével nem is foglalkozok, mert egy programciklus ideje kb elegendő késleltetés.(#6523) gyapo11
Ebben az esetben az első felfutó él aktivál, utána hogy mi történik az nem érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest