-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Teasüti #6510 üzenetére
Ha már ezen rugózunk, most én is néztem pár oktató videót a szoftveres prell mentesítésről. Arra jutottam, hogy az elvi működés:
Ha érkezik egy jel, mérjük annak hosszát. Ha x időt, mondjuk 30 milit meghaladó időn keresztül jön a jel, akkor azt egy igennek vesszük.
Én meg addig azt hittem, hogy úgy működik, mint az állatok idegrendszerében:
Ha érkezik egy jel, azt automatikusan 1 igennek vesszük és utána 30 miliig nem érdekel mi történik, oda se nézünk, mert már van egy igenünk. Ha 30 mili után is van jel (prell mentes folyamatos jel) akkor tartósan igen, tehát a gomb folyamatosan nyomva. Vagy nincs jel és akkor a dolgozó felengedte.Ezt amúgy neurológiában refrakter stádiumnak hívják.
Melyik igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Honda topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- További aktív témák...
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest