- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán pont Te javasoltad azt is a múltkor, hogy belezzem ki a szervót és H bridge-el hajtsam meg benne a motort. Erre is gondoltam, de az egyik motor teljes fordulaton erősen forrósodott, szerintem simán leégne, ha mondjuk 7V-ról hajtanám. Talán még 6V is sok lenne, folyamatos használat mellett.
Azért erőltetem a szervós megoldást, mert egyrészt egy hobbi robot építő klub kiállításán nagyon sok végtelenített szervóra épített robot volt, pont tőlük jött az ötlet, mert nagyon jól beépíthető, kicsi helyet foglal, és nagyon erős az áttétel miatt. Nálam is nagyon kicsi a hely a kasztniban, pont befért a két szervó egymás mellé. Az általad javasolt motorok biztos nagyon jók, de elég drágák, és per pillanat egy sincs belőlük kéznél.
Mire a postás meghozza, pont vége is a szabimnak.
Szóval kéne vmi jó ötlet a tápra... Lehet kínomban két külön tápot teszek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest