Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán pont Te javasoltad azt is a múltkor, hogy belezzem ki a szervót és H bridge-el hajtsam meg benne a motort. Erre is gondoltam, de az egyik motor teljes fordulaton erősen forrósodott, szerintem simán leégne, ha mondjuk 7V-ról hajtanám. Talán még 6V is sok lenne, folyamatos használat mellett.
Azért erőltetem a szervós megoldást, mert egyrészt egy hobbi robot építő klub kiállításán nagyon sok végtelenített szervóra épített robot volt, pont tőlük jött az ötlet, mert nagyon jól beépíthető, kicsi helyet foglal, és nagyon erős az áttétel miatt. Nálam is nagyon kicsi a hely a kasztniban, pont befért a két szervó egymás mellé. Az általad javasolt motorok biztos nagyon jók, de elég drágák, és per pillanat egy sincs belőlük kéznél.
Mire a postás meghozza, pont vége is a szabimnak. 
Szóval kéne vmi jó ötlet a tápra... Lehet kínomban két külön tápot teszek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mire a postás meghozza, pont vége is a szabimnak. 
ekkold