- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
A teljesség igénye nélkül pár perces ebay kereséssel ezeket találtam 1117 utótaggal: AMS, AP, AZ, L, LM, LT, NCP, REG, TLV, TS, ZLDO
És van amelyik mindenféle gyártók kínálatában megtalálható ugyanazon a néven eltérő specifikációkkal... A "leggyengébb" is meglett ami rémlett TS1117 néven, de van mindenféle abs.max rating köztük: 12,15,18,20V...
Túl biztosan nem terheltem, mert csak egymagában hajtott valami mikrokontrollert egy 12V DC fali tápról, és pár óra után azt vettem észre hogy kis amperszag és többé nem jön ki belőle semmi - a kontroller túlélte, utána ment időtlen időkig másik táppal. A fali tápot azóta is használom mindenfélére és másnak még nem ártott meg...
Továbbá kínai nano is ment már tönkre az autómban 1117-el, pedig 14.1-2V felett még sosem láttam a töltőfeszt akkor sem ha lehúzta kissé az állófűtés, normál esetben meg bőven 14V alatti az alap töltési állapot - bár ez tény hogy már erősen a határfeszegetés volt...
Azóta csak az említett 78Mxx családot használom autóban ha füstölős LDO, vagy más kapcsüzeműt ha nagyobb áramról van szó - igyekszem 1.5-2x túltervezni nehogy gond legyen hosszútávon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Max
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest