- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én az ESP12E-ket és a Wmos D1-eket használom, azokkal nem tapasztaltam ilyen gondot.
A 12E-vel akkor voltak gondjaim, amíg ezt
http://esp8266.github.io/Arduino/versions/2.3.0-rc2/doc/ESP_improved_stability.png
meg nem csináltam.
Ez mindenesetre érdekes: "wdt reset" -
fpeter84
senior tag
Nem is igazán értem, hogy miért ilyen ESP-01 minimál modult kezdtél el átgányolni - megölhetted magával a forrasztással is, vagy amiket írtál extrém tápfeszek is megárthattak neki, ha esetleg méregettél rajta multiméter ellenállás/szakadásvizsgáló móddal, attól is megsérülhetett... Mindenképpen valamelyik nagyobb modullal állnék neki a helyedben mint az említett 07, 12, vagy akár ez...
2 AA elem alapból is alig bő 3V-ot ad, de ahogy merülnek hamar úgy leesik hogy biztosan az is stabilitási gondokat okoz! Olvass utána az elemek merülési karakterisztikájának, nagyon nem ideális ez így. Ellenben ha fogsz egy Li-Ion vagy Li-Po cellát és azt rákötöd a fenti D1-es 5V lábára, vagy a 07/12 előtt lévő low-drop LDO-ra, akkor azzal jól el kell lennie. A cellát pedig töltheted egy filléres TP4056 modullal (fontos, ha a cellában nincsen belső védelem akkor azt a modult keresd amin ott van mellette a DW01 chip is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest