Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- Milyen processzort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Gergosz2 #3811 üzenetére
Sok kisérletezés után az ugrott be mi van akkor ha nem működik normálisan Arduino Pro Minivel?
KÉPKettő NRF24L01 wifim van, az egyik egy arduino UNO-ra csatlakoztatva másik pedig egy arduino pro minire. Ezen a táblázaton látszik, hogy milyen adatokkal rendelkezik. A fura a pro mini oldalán lévő üres címzések, illetve akárhányszor resetelem le mindig változik pár érték. Pl a 8bit disabledre, a low power high-re stb... Gondolom lehet a wifi kuka, de nem, mivel megcseréltem őket, ekkor is ugyan ezt tapasztaltam. UNO oldalán fix minden érték. pro mini oldalán változik állandoan valami. Most tartok egy kis szünetet, aztán tovább nyüstölöm. Bármi segítséget elfogadok, emrt ez a pro minis megoldás kifog rajtam... a nano pedig túl nagy lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Minden, ami hőszivattyú
- Call of Duty: Black Ops 6
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest