- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Gergosz2 #3811 üzenetére
Sok kisérletezés után az ugrott be mi van akkor ha nem működik normálisan Arduino Pro Minivel?
KÉPKettő NRF24L01 wifim van, az egyik egy arduino UNO-ra csatlakoztatva másik pedig egy arduino pro minire. Ezen a táblázaton látszik, hogy milyen adatokkal rendelkezik. A fura a pro mini oldalán lévő üres címzések, illetve akárhányszor resetelem le mindig változik pár érték. Pl a 8bit disabledre, a low power high-re stb... Gondolom lehet a wifi kuka, de nem, mivel megcseréltem őket, ekkor is ugyan ezt tapasztaltam. UNO oldalán fix minden érték. pro mini oldalán változik állandoan valami. Most tartok egy kis szünetet, aztán tovább nyüstölöm. Bármi segítséget elfogadok, emrt ez a pro minis megoldás kifog rajtam... a nano pedig túl nagy lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged