- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
én ebay-ről szoktam összemazsolázgatni ami kell. igaz, várni kell rá 2-3 hetet, de az áraikkal egyik hazai üzlet sem versenyezhet, gusztustalan olcsón lehet arduinos cuccokat beszerezni. arra vigyázz azért, hogy olyat nézz, ahol ingyen a posta.
ha mindenképp itthonról akarsz vásárolni, a HEStore-nál találsz egész visszafogott áron, bár az ő üzletük meg kinn van a fenében, még az Örsről kell hévezni pár megállót+séta. bár ha nem pesti vagy, akkor marad a posta, náluk viszont az mindig fizetős
a webshopjukban a "modulvilág" kategóriában találod az arduinos + egyéb hobby elektronika kütyüket.
szerk: yuhé, ezen a hsz-el Nagyúr lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest