Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
én ebay-ről szoktam összemazsolázgatni ami kell. igaz, várni kell rá 2-3 hetet, de az áraikkal egyik hazai üzlet sem versenyezhet, gusztustalan olcsón lehet arduinos cuccokat beszerezni. arra vigyázz azért, hogy olyat nézz, ahol ingyen a posta.
ha mindenképp itthonról akarsz vásárolni, a HEStore-nál találsz egész visszafogott áron, bár az ő üzletük meg kinn van a fenében, még az Örsről kell hévezni pár megállót+séta. bár ha nem pesti vagy, akkor marad a posta, náluk viszont az mindig fizetős
a webshopjukban a "modulvilág" kategóriában találod az arduinos + egyéb hobby elektronika kütyüket.szerk: yuhé, ezen a hsz-el Nagyúr lettem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a webshopjukban a "modulvilág" kategóriában találod az arduinos + egyéb hobby elektronika kütyüket.
ekkold