-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
gyapo11 #2866 üzenetére
Szia, nem bonyolult a megoldás, mindössze Power-Down módba kell kapcsolnod a procit. Ha lekapcsolod a watchdogot (vagy nem is engedélyezed), akkor ebben az üzemmódban kb. 0.2uA a chip fogyasztása. A chipet megszakítással lehet felébreszteni, szerintem neked a Pin Change Interrupt lesz a megfelelő. Ehhez a megfelelő IO pin konfigurációban a PCINT funkciót kell kiválasztanod, és engedélyezni a megfelelő regiszterben.
Szerintem ehhez nem nagyon találsz arduinos könyvtárat, magadnak kell megírni ezt a pár sort.
Nem bonyolult, de át kell nyálazni a proci leírását, hogy melyik regiszterbe mit kell beírnod. Atmel oldalán megtalálsz minden procihoz minden adatlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest