- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Undoroid #22558 üzenetére
Egy akku ebben az esetben fölöslegesnek tűnik. Plusz hibalehetőséget vinne bele, hiszen az élettartama sokkal rövidebb az áramkör egyéb elemeinél, érzékeny a hidegre-melegre. Egyébként ha egy áramkör nem bírja a ki-be kapcsolást akkor javítani kell rajta szerintem.
A két modult sajnos nem fotóztam le egymás mellett.
25 mm -es üvegházas bizti ment ki, asszem normál típusú. Eleve jóval nagyobb volt benne az elméletileg szükségesnél: 630 mA -es a tápegység bemenetén. Azért ilyet tettem bele mert a 200-300 mA -eseket kiverte bekapcsoláskor a tesztelési időszakban. Ezt betudtam annak, hogy "ez a tápegység ilyen". Viszont sosem volt olyan hogy az Arduino -t vagy a SIM900 -at hazavágta volna. Ez a tápegység.
A harangot elektromágnes mozgatja, időzítővel ütemezve. Ez már adott volt, nem én csináltam. A vezérlőm csak ennek a 230 V -os betápját kapcsolgatja.
Nem fix időpontokban van harangozás, hanem alkalmanként: mise, temetés, mittudomén. Ez volt a konkrét igény, ezt csináltam.
A rajz egy kicsit hevenyészett :-). Nincs túl bonyolítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest