- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Ezek az .ino-k csak az Arduino kompatibilitás miatt vannak, minden kód .cpp és .hpp.
Szerintem VSC-vel fordítja, megnéztem a platforio.ini-jét, azzal jó lenne.>>Vagyis csak létrehoz egy TALLY_TEST_SERVER konstanst, és betölti a kliens kódját.
Szerintem nem tölti be a kliens kódját illetve gond van a sorrenddel. Ezt írják az okosok az Arduino fórumon.
The IDE first compile the dotCPP and only after compile the dotINO file, with the included dotH.
Ha ez igaz, akkor lefordul az ATEM_tally_light.cpp az ATEM_tally_test_server.ino előtt ahol a #define van.A server.ino nem kell a #define TALLY_TEST_SERVER meg a Atem_tally_light.cpp-be (szerintem) jó helyen van.
Lehetne az Atem_tally_light.hpp-ben is de a forráskódot gyakrabban nézzük mint az include fájl tartalmát.ps: miért velem gugliztatod ki hol van a github-on ?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest