- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Postas99 #21835 üzenetére
"nem akarod inkább olyan helyről rendelni"
Nem.
Arduino® Nano RP2040 Connect with headers több, mint 11 ezer Ft.
Én a magam részéről egyelőre kihagyom a román csúcstechnológiát.
A videóba belekezdtem, de mikor láttam, hogy még 10 perc után is alig haladt valamit előre, akkor abbahagytam, nincs nekem időm több mint egy órán keresztül ezt hallgatni.
Egyébként is ki vagyok akadva az analfabétizmus ilyen szintű elterjedésére, hogy minimum érettségizett emberek nem értik meg, ami le van írva (funkcionális analfabéták), ezért el kell nekik egy videóval - vagy személyesen - szóban mondani.
Ha valaki nekem mondani akar valamit, írja le, és én majd elolvasom. Azt tudom lapozni, látom, mi van benne, mi az ami engem érdekel.
Egyébként, ameddig néztem, az nem győzött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest