-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250 #20425 üzenetére
A kolléga által írt "sufni tuning" megoldás után én is éppen azt kerestem a lib-ben, hogy csak megcsinálták, hogy lekérdezhető legyen a beep parancs futásának állapota. Erre nem... Ezért nem is írtam másik megoldási javaslatot.
Persze lehetne azt, hogy kiszámoljuk, hogy az adott paraméterezéssel meddig tart a csipogás és az if-ben vizsgáljuk, hogy az eltelt-e már (ekkor nyilván érdemes a 3 ág indulási idejét 3 különböző változóban tárolni, mert nyiván egyik állapotról a másikra akár azonnal át akarhatunk váltani). Persze, ez csak hozzávetőleges idő lesz. -
lanszelot
addikt
válasz
Janos250 #20425 üzenetére
Azért vettem ezt a MuktiShield-et mert mindig áll 3-4 project-em arra várva hátha sikerül befejezni.
Most is ott vár a polcon 4 project - MultiShield nincs benne.
Mivel azokkal nem tudok hetek óta haladni, ilyenkor bele kezdek valami másba.
No, de nincs vezetékem a breadboard -hoz, mert mind ott van a többiben. Az a pár szál vezeték arany áron van.
40 darab 10cm vezeték áráért vettem ezt a shield-et.
Ezen meg van minden lim-lom.
Ez volt az első project -em vele.
Megtanultam, hogy a "*.h" -ját nem fogom használni.
Ott van benne melyik ingyom-bingyom melyik pin-re van csatlakoztatva, és azt fogom használni.
Senkit sem ismerek aki egy izzó cserénél többet tudna.
Így nincs senki akit kérdezhetnék.
Így ha elakadok, akkor el vagyok akadva.
Még nagyon kezdő vagyok, így mindig elakadok
Ezért nagyon szépen köszönöm, hogy segítetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest