- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250 #20425 üzenetére
A kolléga által írt "sufni tuning" megoldás után én is éppen azt kerestem a lib-ben, hogy csak megcsinálták, hogy lekérdezhető legyen a beep parancs futásának állapota. Erre nem... Ezért nem is írtam másik megoldási javaslatot.
Persze lehetne azt, hogy kiszámoljuk, hogy az adott paraméterezéssel meddig tart a csipogás és az if-ben vizsgáljuk, hogy az eltelt-e már (ekkor nyilván érdemes a 3 ág indulási idejét 3 különböző változóban tárolni, mert nyiván egyik állapotról a másikra akár azonnal át akarhatunk váltani). Persze, ez csak hozzávetőleges idő lesz. -
lanszelot
addikt
válasz
Janos250 #20425 üzenetére
Azért vettem ezt a MuktiShield-et mert mindig áll 3-4 project-em arra várva hátha sikerül befejezni.
Most is ott vár a polcon 4 project - MultiShield nincs benne.
Mivel azokkal nem tudok hetek óta haladni, ilyenkor bele kezdek valami másba.
No, de nincs vezetékem a breadboard -hoz, mert mind ott van a többiben. Az a pár szál vezeték arany áron van.
40 darab 10cm vezeték áráért vettem ezt a shield-et.
Ezen meg van minden lim-lom.
Ez volt az első project -em vele.
Megtanultam, hogy a "*.h" -ját nem fogom használni.
Ott van benne melyik ingyom-bingyom melyik pin-re van csatlakoztatva, és azt fogom használni.
Senkit sem ismerek aki egy izzó cserénél többet tudna.
Így nincs senki akit kérdezhetnék.
Így ha elakadok, akkor el vagyok akadva.
Még nagyon kezdő vagyok, így mindig elakadok
Ezért nagyon szépen köszönöm, hogy segítetek
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv vilbill gar
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Vostro 5590 15.6" FHD IPS i7-10510U MX250 16GB 500GB magyar vbill gar
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest