-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Pubszon #1896 üzenetére
Nem hülyeség, igy van. Ráadásul a loop utána úgy pörög, hogy nincs benne semmi delay, se semmi amit végrehajthat, igy aztán el is hiszem, hogy látszólag lefagy.
A kódod nekem jónak tűnik, kiváncsi vagyok hogy tényleg az e. A wrong értéknél nem kellene még nullázni a flag változót? Nem az a cél, hogy rontás esetén kezdje előlről? Bár igy relative könnyen törhető, hiszen megkeressük az első kártyát, majd, utána mindig a következő kártyát..
Tehát nem tudom a jó sorrendet, 5 kártya esetén a legrosszabb esetben is 5+4+3+2 azaz 12 próbából megvan a helyes sorrend. Ha csak a végén közlöm, hogy jó e a sorrend, azaz mindig bekérem az 5 kártyát, majd a végén mondom, hogy sajnos nem nyert, akkor 5!, 120 féle képpen kell próbálkoznom, hogy a jó sorrend meglegyen. Ebben az esetben a kódot át kell irni..
Mi a cél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest