-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
daninet #17872 üzenetére
az a baj, nem tudom mit csinálsz rosszul, sőt abban sem vagyok biztos, hogy rosszul működik, csak nem az elvárt eredményt kapod és az zavar, holott a jó működés van, csak mást szeretnél.
Én tucatszám rakok össze buttonboxokat, kormány vezérlő panelt (simhez) és sosem volt még gond rotaryval
de használtam saját terhelés megosztóhoz is rotaryt, na ott kicsit macerás volt, mert a megszakítások gondot okoztak, de végül jó lettA képen a legutóbbi rendszer, 2 arduni, 8 rotary, 28 nyomógomb + 4 rotary nyomógomb, LCD és RGB led kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- GTA V
- Windows 11
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged