- VR topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
dave0825 #1751 üzenetére
Nem látom a kapcsolást, amit megcsináltál. Találtam a neten persze, de nálad melyik van? Amit én láttam, abban van tápszűrés is, meg plusz felhúzó ellenállás is.
Mindettől függetlenül nehéz elképzelni, hogy egy villanykapcsolás befütyül egy hexa kódot az infravevőbe. Bentebb lesz az ok, amiért meghúz a relé. -
Danex
addikt
válasz
dave0825 #1751 üzenetére
De a relé behúzásához kell vagy 0,1A ekkora zajnak meg nem igazán kéne lenni, illetve ha zaj lenne akkor csak egy érzékelhetetlen időre húzná be.
De serial monitoron írasd ki mit kap az infra és nézd meg, nálam teljesen véletlenszerű jelek jöttek mikor semmi infrát nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- EAFC 25
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- PlayStation 4
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest