-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
A legelején máshogy volt a z adatok küldésének a szervezése. Azóta optimalizáltam ezt. Azt megpróbáltam, hogy az adatokat küldöm amikor lapozok, de késleltetve váltok képernyőt, ekkor is megvolt a bevillanás.
Ahol a kapcsolók vannak ott 10 adat van kb amit küldök, az nem sok szerintem. Tehát nincs különbség a 10 adatos oldalnál és egy 25adatos oldalnál.
Azt is próbáltam, hogy első ciklusban elküldök minden adatot a kapcsolós oldalra, de ha nem azon vagyok akkor hiába küldöm el. (ez debugban is látszik, hogy nem jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged