-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #17286 üzenetére
Én is gondoltam résoptóra, van is itthon, de gondoltam teszek egy próbát a touch-al, mégis külön alkatrész nélkül, esetleg néhány darab alufóliával kiváltható lenne a kapcsoló.
bár a követelményed ellent mond a csendességnek...
Miért is?
Lapozó pedált építek elektronikus kottaállvány mellé. Az előző (szintén általam épített) példány egy Bluetooth billentyűzet +3D nyomtatott tok felhasználásával készült, működik is szépen, de egyrészt elalszik, ha sokáig nincs nyomkodva, másrészt a mechanikája elég hangosra sikerült, így gyakorlásra jó, de koncertre, stúdiófelvételre nem alkalmas.
Az optimális megoldás minden mozgó alkatrész nélküli touch érzékelés lenne. Kézenfekvő lenne, hogy zokniban nyomkodjam közvetlenül a touch szenzortde ez színpadon megint nem megoldás.
Mi lenne, ha egy gumilap vagy egy vékonyabb habgumi lap két oldalára tennék nyáklapot vagy alufóliát? Cipővel toppantásra vajon lehetne aktiválni?
Apropó toppantás: mi lenne, ha piezo-t használnék? 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő