- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyomtató topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Ton-ton #17006 üzenetére
"Sikerült találnom egy piaci rést"
Az jó, csak ha 2-3 évbe telik, mire megcsinálod, nehogy más előbb megcsinálja, és befurakodik abba a résbe.
Nekem is volt fiatal koromban, hogy amikor megtaláltam egy rést, addig szerencsétlenkedtem, míg más furakodott be abba a résbe!Egyébként, a több választható megoldás közül természetesen azt válaszd, ami neked kedvesebb, mert annak elkészítéséhez nagyobb lelkierőd lesz, és az nagyon fontos!
Hajrá, akár ilyen, akár olyan megoldással. -
Janos250
őstag
válasz
Ton-ton #17006 üzenetére
Nem erőltetem, te látod át az egészet, csak érveket mondok. Ha csuklós karral végzed, akkor is ugyanannyit kell ott tölteni. Persze biztosan vannak a robotkarra is bevált, kidolgozott, publikált megoldások, hogy hogyan lehet transzformálni X,Y,Z-ből a kar nagyjából polár koordinátaira, hiszen a robotkar már régóta alkalmazott megoldás. Ezt a részét nem ismerem, lehet, tényleg egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest