- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
gyulank #16673 üzenetére
Sose programoztam picet, de gyűjtöttem hozzá anyagot, ha van rá kapacitásod 326 megát letölteni, akkor fölteszem a serverre, a listát itt találod.
Látok benne basic stampet, mikrobasicet, micropascalt, let-pic-basicet, pic basic pro-t, picpascalt meg még sok mindent, jó része dosos 20 évvel ezelőtti. -
ekkold
Topikgazda
válasz
gyulank #16673 üzenetére
Igazából ez is led villogtatás, de készítettem néhány fejlesztőpanelt ami lábkompatibilis a BluePill-el. Minden I/O lábra került egy LED, ezzel tesztelem le, hogy sikerült-e rendesen beforrasztani a procit a panelre:
[VIDEO-MP4-link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest