-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
razorbenke92 #16657 üzenetére
Ez így rendben is van, de... " Nano-n van gyárilag LDO, emiatt a VIN-nek papíron 6V-20V, gyakorlatban 7V-12V betáppal mennie kell " Megy is, viszont közben valami miatt a konverter hatalmas hőt kezd el eldisszipálni, ami arra utal, hogy valami nagyon nincs rendben! Aminek a forrása a túláram, elkötés vagy a konverter hibás működése is lehet! Erre csak akkor kaphatunk választ, ha látjuk a jelenlegi áramkör teljes és valós kapcsolási rajzát! Ezért is írtam így: " Így -a teljes kapcsolás- pontos ismerete nélkül csak ennyit tudtam segíteni! " Csak tippeltem, mert ha minden rendben van, akkor ez a jelenség nem kellene, hogy mutatkozzon! Várjuk meg a kérdező válaszát a felmerült kérdésekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest