-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
agent_k #15855 üzenetére
Én egy ilyesmi 0.9V to 3.3V konvertert használok: [link] Ez azért is jó, mert ha 2.8V körülig használom az aksit, akkor még meg van a 3.3V, valamint 4.2V helyett is kisebb feszültséggel terheli.
#15852Tankblock
Nem mértem még meg soha, de ahhoz valami áramkör kellene, hogy monitorozza, addig meg nem mentem el. Gyári ESP32 adatlapot néztem csak. Közben most jut eszembe, ESP32 modult használok amihez terveztem egy egyszerűbb PCB-t, nem is a dev boardot, 2 éve csináltam, el is felejtettem már a részleteketViszont egyéb áramkörökhöz kínai kész paneleket vettem, azt már nem akartam magam megépíteni: TP4056, hőmérő modul, 0.9-3.3V konverter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- GTA V
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Sorozatok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Netflix
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest