Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #15634 üzenetére
De ha így van, akkor az ADC esetén se okozna gondot. Valójában meg még is valahol írják, hogy ha használom valamelyik ADC-t, akkor valamit nem fogok tudni használni. Ez tudom a levegőbe beszélés, de sajnos nem emlékszek mit mivel nem lehet együtt használni, viszont arra igen, hogy az ADC-nél valami hasonló van. Lehet a többi kommunikációt nem érinti.
-
Tomika86
senior tag
válasz
Janos250 #15634 üzenetére
Köszi a leírast. A 32lábas Vroom verziót néztem.
Uarton a Nextion kijelző lenne, melyik lábon legyen ha ne a TX0, RX0? Vagy mindegy?
Spi-n csak 1db sd kártya lenne.
I2C-n egyenlőre 1, de az címmel bővíthető, felhúzóellenállás itt is kell gondolom sda, scl vonalra.
2db megszakítás kell, de az is bárhova programozható ha jól tudom.
4db analóg bemenet, de akkor ez I2C lesz Ads1115
4db sima digit bemenet, optocsatolóval leválasztva.
4db sima digit kimenet, amiről beszéltetek FET, azzal kapcsolnám a külső 12Vot.Valamelyik tud CAN buszt is, az is jó lenne. De melyik az a verzió?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest