- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Közben rájöttem, hogy eléggé fából vaskarika, amit szeretnék. Ugyanis még más dolgokat is kellene csinálni. Pl. be kell jegyezni a fájlrendszerbe a device handlert. Amíg nem tudjuk, hogy milyen sorrendben, mikorra is épül fel a fájlrendszer, addig a handler bejegyzése tényleg csak futásidőben biztonságos. Mert ugyebár alapszinten minden fájl. (Ez nem Windows, hogy minden összevissza legyen). Volt még, amivel gondom volt: a bejegyzés úgy történik, hogy egy struktúrát kell létrehozni, amiben benne vannak a handlerek pointerei. Ez C++ alatt nem megy, hogy a struktúra létrehozásakor tegyen be a linkeket, mert C++ alatt csak konstansokat lehet a létrehozáskor berakni, de csináltam a létrehozáshoz külön C fájlt, mert C-ben lehet, így az megoldódott. Állítólag ezt a .cpp-ben is meg lehetne csinálni külön C részként, de ez nekem nem sikerült.
Viszont a bejegyzés mindenképpen futásidőre marad.
Kösz a segítséget. -
Janos250
őstag
Nincs.
Majd még később tökölök vele.
Ha az initben hagyom, a példányosításban kikommentelem, akkor jó, fordítva nem.
Nem is találtam olyan tagfüggvényét a servernek, amivel meg tudnám nézni, hogy milyen a begin állapota. Majd a könyvtári begin-be teszek ideiglenesen kiírásokat, hogy lássam, mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest