-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PBA
aktív tag
Igazság szerint itt arról van szó, hogy mondjuk van 5 ember az adott WIFI AP közelében, mindegyiknek van egy-egy ESP boardja mikrofonos fülessel, az ESP-k a WIFI-n keresztül csatlakoznak egy SIP szerver konferencia szobájához, és így mindenki hall mindenkit oda-vissza.
Próbálkoztam mobilos kliensekkel, nem igazán váltak be. Lefogyott, az app háttérbe került és leszakadt, és ezer egy probléma merült fel. A célom egy faék egyszerűségű és megbízható megoldás kialakítása, és szerintem ez az ESP-s cucc pont ez tudná:
kicsi a fogyasztása, elvileg megbízható, egyszerű a használata, és teljesen testre szabottan alakítható ki (olyan dobozba teszem, ami nekem a legjobb, olyan akkut teszek mellé, amilyen kapacitású kell, stb).
Már csak infót/embert kell találnom, hogy meg tudjam valósítani az elképzelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest